• 2

Με απίστευτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκτη ενότητα του κύκλου Εξειδικεύσεων Μαθησιακών ΔυσκολιώνΤο Σάββατο 7 Μαρτίου ολοκληρώθηκε η έκτη ενότητα του Κύκλου Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών, η Κεντρική Διαταραχή Ακουστικής Επεξεργασίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι  από την 6η ενότητα – Κ.Δ.Α.Ε. του κύκλου Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών με τις ουσιαστικές λύσεις θεραπείας και διάγνωσης  που παρουσιάστηκαν. Πιο συγκεκριμένα, μαρτυρίες από συμμετέχοντες του Κύκλου αναφέρουν ότι «Είναι πολύ πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα να δίνεται η ευκαιρία παρακολούθησης λεπτομερής διάγνωσης, εξειδικευμένης θεραπείας  σε συνδυασμό με εφαρμογή σε πραγματικά περιστατικά».

Το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην ανάγκη του κόσμου για γνώση και εξειδίκευση σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του παιδιού.

Η επόμενη ενότητα του Κύκλου Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών είναι η Υπερκινητικότητα και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου.

Η υπερκινητικότητα αφορά την αδυναμία ελέγχου των παρορμητικών συμπεριφορών από το ίδιο το παιδί. Πολύ συχνά συνυπάρχει με τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη γνωστή διαταραχή ΔΕΠ-Υ.


Όλες οι ενότητες του Κύκλου Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών πραγματοποιούνται πάντα με εφαρμογή σε πραγματικά περιστατικά και παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων συνεδριών.

 

Σας περιμένουμε όλους!!!


Σημείωση: Στείλτε συμπληρωμένη τη φόρμα εγγραφής που θα βρείτε παραπάνω με e-mail στο grammateia@mpoxatziar.gr


Πληροφορίες – Εγγραφές στο 2610 433 852, κιν. 6972202289 ή διαδικτυακά στο www.mpoxatziar.grΥπεύθυνος διοργάνωσης

Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος

Λογοθεραπευτής – Ιrlen Diagnostician, S I., INPP  S. P.

Διευθυντής Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας – Εκπαιδευτής Ίρλεν

Υπεύθυνος Διαγνώσεων Ίρλεν Κύπρου και Ιταλίας

INPP School Program (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK)

Ειδικευμένος στην Αμερική(Ιrlen Institute International HQ, L. Beach, California)

el
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο βιβλίο