• 117

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ

  • Πολλά παιδιά δυσκολεύονται στην ανάγνωση, ενοχλούνται από τα φώτα φθορίου, διασπόνται εύκολα, αγχώνονται ή γίνονται νευρικά, δεν παίρνουν καλούς βαθμούς, δυσκολεύονται να περάσουν την τάξη, παραπονιούνται για πονοκεφάλους, ζαλάδες ή στομαχόπονους όταν διαβάζουν και τα χαρακτηρίζουν τεμπέλικα, γιατί δεν αντέχουν να διαβάζουν ή επειδή είναι νευρικά.

Είναι όντως έτσι;

  • Πολλοί ενήλικες αισθάνονται πονοκεφάλους, ημικρανίες ή τσούζουν τα μάτια τους κάτω από τα φώτα φθορίου. Οι γιατροί τους λένε ότι φταίει το στρες.

Είναι όμως αυτή η πραγματική αιτία;

Η ΜΕΘΟΔΟΣ IRLEN ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ!!

Η οπτική –αντιληπτική διαταραχή νευρολογικής φύσης, που επηρεάζει άμεσα μαθησιακές δεξιότητες, την γραφή, την ανάγνωση, την ορθογραφία, τα μαθηματικά, την αντιγραφή, την ανάγνωση μουσικής, το χειρισμό Η/Υ, την οδήγηση, την αθλητική επίδοση, τη συγκέντρωση, την ανοχή του ατόμου στα φώτα φθορίου, ορίζεται ως ΣΥΝΔΡΟΜΟ IRLEN. Πάνω από 8000 επαγγελματίες παγκοσμίως δουλεύουν με τη μέθοδο ΙΡΛΕΝ τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Το σύνδρομο Irlen αφορά στο 12 – 14% του γενικού πληθυσμού,

1/2 παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

1/3 δυσλεξίες είναι διαγνωσμένες ΛΑΘΟΣ, καθώς το Σύνδρομο Irlen δίνει την εικόνα δυσλεξίας.

Το Ινστιτούτο Irlen Ελλάδας μπορεί να δώσει την απάντηση

που θα σας λύσει τα χέρια!


Υπερδραστηριότητα του εγκεφάλου με και χωρίς τα φίλτρα Ιρλεν μέσω υπολογιστικής τομογραφίας SPECT.


Έρευνες παγκοσμίως έχουν δείξει, ότι με τη μέθοδο Irlen εξαλείφονται ριζικά οι οπτικές – αντιληπτικές δυσκολίες που εμποδίζουν την πρόοδο του παιδιού. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανακάλυψαν την ανακούφιση και την επιτυχία που το ‘‘χρώμα έφερε στη ζωή τους’’!

Με τις Επιστημονικές Εκπαιδεύσεις Irlen παρέχουμε εντατικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, με κατοχυρώσεις επαγγελματικών δικαιωμάτων και διπλώματα εξειδίκευσης πιστοποιημένα από Αμερική.

Associated by Irlen Institute International Headquarter, California Long Beach, USA.



ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!



Νέος κύκλος στις 13, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014 και οι εξετάσεις στις 16 Μαρτίου 2014.

Ο αριθμός των θέσεων είναι αυστηρά περιορισμένος.



el
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο βιβλίο