• 81

Ο πρώτος Κύκλος Επιστημονικών Εξειδικεύσεων στις Μαθησιακές Δυσκολίες τελείωσε και ένας άλλος θα αρχίσει…


Το Σάββατο 9 Μαΐου ολοκληρώθηκε ο πιο επιτυχημένος Κύκλος Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών με την 8η και τελευταία ενότητα την Δυσορθογραφία.


 

Όλα τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν, συνδυάζοντας πάντα την θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εξάσκηση μέσω εφαρμογής σε πραγματικά περιστατικά, σε συνδυασμό με την  παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων συνεδριών.


Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικές  και ουσιαστικές θεραπείες, βασισμένες σε μεθόδους επιστημονικά τεκμηριωμένες και σε αυθεντική πολυετή εμπειρία.

Το κυριότερο στοιχείο του Κύκλου Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών ήταν   ότι δόθηκε η δυνατότητα παρακολούθησης σωστής Διάγνωση και ριζικής θεραπείας για ουσιαστικά αποτελέσματα που στοχεύουν στην αιτία των συμπτωμάτων.


Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε όλα τα εργαστήρια του Κύκλου Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών καθώς  επίσης και όλους τους συμμετέχοντες για την θερμή υποστήριξή τους.


Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mpoxatziar.gr ή καλέστε μας στα τηλ. 2610433852.


Υπεύθυνος διοργάνωσης

Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος

Λογοθεραπευτής – Ιrlen Diagnostician, S I., INPP  S. P.

Διευθυντής Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας – Εκπαιδευτής Ίρλεν

Υπεύθυνος Διαγνώσεων Ίρλεν Κύπρου και Ιταλίας

INPP School Program (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK)

Ειδικευμένος στην Αμερική(Ιrlen Institute International HQ, L. Beach, California)

el
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο βιβλίο