• 249

Ακόμα ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Μουσκάτ Oman & Katar των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προστέθηκε στη λίστα των Διεθνών Δράσεων του Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου από τον Διεπιστημονικό Υπεύθυνο κ. Ευάγγελο Μποχατζιάρ Εξειδικευμένου λογοπαθολόγου, λογοθεραπευτή σε αυτισμό – δυσλεξία σε Αγγλία και Αμερική.

Ο κ. Μποχατζιάρ Ευάγγελος βρισκόταν σε συνεργαζόμενες κλινικές αποκατάστασης μαθησιακών & αναπτυξιακών διαταραχών για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων στη μέθοδο ΙΡΛΕΝ, όπου  νέοι θεραπευτές εξειδικεύτηκαν στην αναγνώριση και ανίχνευση του Συνδρόμου Irlen. Επίσης πραγματοποιήθηκαν συνεδρίες διαγνώσεων και Θεραπειών σε μικρούς και μεγάλους που το είχαν ανάγκη.



Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η Εξειδίκευση πάνω στο Σύνδρομο Irlen πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με όλους τους συμμετέχοντες να δηλώνουν έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τις νέες γνώσεις τους σε άτομα που πραγματικά χρειάζονται την βοήθειά τους.

Δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι  που μπορούμε και εμείς να απολαμβάνουμε το δώρο  να απαλύνουμε τα άτομα που υποφέρουν από τα συμπτώματα του συνδρόμου ΙΡΛΕΝ».

Επίσης το επαγγελματικό του ταξίδι δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τον επανέλεγχο παλαιότερων περιστατικών όπου είχε  αξιολογήσει σε προηγούμενα ταξίδια και όλοι μίλησαν για τον ενθουσιασμό τους μετά το πέρας της θεραπείας τους.

Πατρινοί συνεργάτες μας δήλωσαν πραγματικά υπερήφανοι και τυχεροί που υπάρχει στην πόλη μας ένα κέντρο τέτοιου βεληνεκούς.

Ο ίδιος ο κ. Ευάγγελος δήλωσε συγκινημένος  κατά την διάρκεια της παραμονής του στα Ην. Αραβικά Εμιράτα από την ένθερμη υποδοχή μικρών κι μεγάλων φίλων του καθώς και επιστημόνων «Τα παιδιά όλου του κόσμου έχουν ίσα δικαιώματα στην επικοινωνία είπα κάποτε, και αυτό μου το αποδεικνύει η δουλειά μου μέσα από τα παιδιά που δεν γνωρίζουν από φυλή, χρώμα, σύνορα και οικονομικό στάτους…..».



Επιστημονικός Υπεύθυνος:

Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος


Speech Therapist - Irlen Diagnostician - Clinic Director - trainer, S.I INPP S. P.

Director of the Patras Model Therapy Centre & Irlen Institute of Greece

Sensory Integration Therapist

INPP School Program (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK)

Lidcombe Therapist (Preschool Trauma - Parent Education)

Resident in America(Irlen Institute International HQ, L. Beach, USA)

Head of Diagnosis Irlen Cyprus, Italy, Europe & UK. Arab Emirates (Oman) - Irlen Trainer

en_GB
0
    0
    Cart
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο βιβλίο