• 257

Αφού εσείς το ζητήσατε και για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε στην 5η Πανελλήνια Ημερίδα Μαθησιακών Δυσκολιών με θέμα ¨Οι Μαθησιακές Διαταραχές στο Χρόνο¨.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε συγκεντρώσει όλη τη παρουσίαση της διοργάνωσης σε ψηφιακή μορφή, με τις ομιλίες των επιστημονικών συνεργατών του κέντρου μας, που παρουσιάστηκαν στην Ημερίδα.


Στο CD περιλαμβάνονται:

  • Η ομιλία του κεντρικού ομιλητή Κου Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελου λογοθεραπευτή, ειδικού Παιδαγωγού, Irlen Diagnostician, S. I., INPP Sc. P. ειδικευμένο στις μαθησιακές διαταραχές (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK, Irlen Institute International HQ USA) διευθυντή Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου – Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας με θέμα ¨Ξεγυμνώνοντας Τις Μαθησιακές Διαταραχές¨.
  • Η ομιλία της Κας Μουτάφη Αντωνίας ΜSc, BSc(Hons),mIFM, aRSM,mCNHC,mESLM-Registered Nutritional Therapy practitioner Nutritional Therapy Athens Clinic), με θέμα: ¨Σχολείο, Διατροφή & Διατροφική Θεραπεία¨.
  • Η ομιλία της Kας Καπερώνη Μαριάννας, Λογοθεραπεύτριας, εκπαιδευμένη συνθεραπεύτρια σε Αυτισμό – Διαταραχές επικοινωνίας, με θέμα:¨Μήπως έχω κι εγώ ΔΕΠΥ – Παρουσίαση Κλινικής Περίπτωσης από την Κα Πολίτη Τασία η οποία ανέλυσε  το θέμα της Μαθησιακής της Διαταραχής από τα προσωπικά της βιώματα έχοντας και η ίδια διαγνωστεί με ΔΕΠ-Υ¨.
  • Η ομιλίας της Κας Αναστασάκη Μαρίας, Συμβούλου Ψυχικής Υγείας με θέμα: ¨Η Εμπειρία της Μαθησιακής Δυσκολίας στο Τρίγωνο γονέας-παιδί-δάσκαλος¨.


Το κόστος ανέρχεται στα 30 euro.


Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ. 2610 433 852 ή να κάνετε τη παραγγελία σας μέσω e-mail στο: info@mpoxatziar.gr


Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.



Scientific Officer:

Bochatziar Sp. Evangelos

Speech Therapist - Irlen Diagnostician - Clinic Director - trainer, S.I INPP S. P.

Director of the Patras Model Therapy Centre & Irlen Institute of Greece

Sensory Integration Therapist

INPP School Program (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK)

Lidcombe Therapist (Preschool Trauma - Parent Education)

Resident in America(Irlen Institute International HQ, L. Beach, USA)

Head of Diagnosis Irlen Cyprus, Italy, Europe & UK. Arab Emirates (Oman) - Irlen Trainer

en_GB
0
    0
    Cart
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο βιβλίο